RAFTING

Mi smo zadovoljstvom vam predstaviti sa spektakularnim rafting užitka samo nekoliko kilometara udaljen od mora na rijeci Cetini, u neposrednoj blizini starog gusarskog grada Omiša.

Zbog svoje idealne pozicije u samom srcu srednje Dalmacije, gotovo na pola puta između gradova Splita (20 km prema sjeveru) i Makarska (35 km južno), kao i začudne ljepote i kontrasta na more, rijeke i planine koje ga okružuju, Omiš je idealno odredište za sve ljubitelje avantura.

Canyoning

Tisuće godina je uporno protjecala kroz kanjon stvarajući čudesne oblike u svome koritu.

Kristalno čisto i ugodno za kupanje, rijeka Cetina danas predstavlja istinski doživljaj netaknute prirode sa svojim 180 metara visokim stijenama,, slapovima, jezerima, podzemnim tunelima, te 50 metara visoki vodopad Gubavica.

Nakon instruktori vam dati prsluk za spašavanje, kacigom, neopren dugim hlačama i sakou, mala ekspedicija je spreman za nepoznatog.

Free climbing

Slobodno penjanje je nevjerojatna avantura puna adrenalina, savršen za svakoga.

Očekujte prekrasan pogled na grad Omiš, more i kanjon rijeke Cetine. Sve što trebate je to primjereno sportsware i, naravno, pustolovka duh. Surađuje sa svojim instruktorom da se mogu popeti na 30 milijuna od visine. Raznolikost različitim razinama ruta vam daje priliku da vas obuzme poput pauka za neko vrijeme. Rad sa svojim instruktorom i profesionalne opreme ovu avanturu postaje 100% siguran.

 

BOAT TRIP

Jednodnevni izleti na otoku Braču s brodom.

Otok krajoliku dominiraju reljef krša vapnenca, s brojnim škrapama, jamama, okruglih dolinama i uvalama.

Izleti u staro selo

Izleti u staro selo Lokva Rogoznica

Lokva ima stare dalmatinske stilu kuće i dvije crkve desno u selu: St. Cosma (Sv. Kuzma, 16. c.) I Velika Gospa (Uznesenje Blažene Djevice Marije).Kapela sv Vida sagrađena u 13. i 14. stoljeću. Na rasponu od Omiška Dinara (639 m nadmorske visine) iznad Lokva je izvrstan pješačke meta sa spektakularnim pogledom na Jadranu na jednoj strani i na području dalmatinskog Zagorja Hrvatske s druge.