Dobrodošli

u autocamp sirena

More ko žena miče pločice svojih dragulja,
u sijeni jedra čipkastu pjenu plete.. (M.Krleža)

Tu su ljepotu davno, po legendi, otkrile i morske vile, po bijelom žalu Artine kolo su igrale i biserje prosule, aIi danas pjesma zvoni, uz šum mora, čuje se gitara u njedrima Autocampa SIRENA.

Lokva Rogoznica živi društvenim životom, o čemu svjedoči poznati lokvarski zakon-Statut Općine Omiške Rogoznice (sastavljen 5.04.1235 na latinskom jeziku).

Ovaj kamp je pravi turistički biser, mjesto za odmor i užitak, ekološka oaza spokojstva i mira u srcu Dalmacije, u Lokvi Rogoznici. Lokva Rogoznica je malo živopisno mjesto, naseljeno 1231.g. Ispod kamenih visina na području naseoka Gorica.
Već od 1235.g.

Autokamp ima 3 plaže, jedna na istočnom dijelu i druga zapadnom dijelu. To su obiteljske plaže.

Ambijent južnog dijela autocampa posebno je privlačan zaljubljenima. Tu se nalaze romantične male plažice.

Također na zapadnom dijelu nalazi se lučica.

Svake godine tradicionalno se održavaju RIBARSKE NOĆI uz bogat kulturno-zabavni program i poznata imena hrvatske estrade.
Iz kampa se organiziraju turistički izleti za Dubrovnik, Međugorje, te na otoke (Brač, Hvar, Kornate..) Zaljubljenicima prirode krajolik će pružiti dovoljno izazova.

Posebno je atraktivan uspon do crkvice sv. Vida, izgrađene između 13. i 14. st. koja se nalazi na nadmorskoj visini od 639 m., a tu je i druga spomenička baština (crkva Sv. Kuzme I Damjana, crkva Blažene Djevice Marije od Uznesenja i dr.) U ovom predivnom ambijentu i ljepoti, priroda i more oplemenjuju ljude i od srca vas pozivaju u svoje okrilje.

    KART KAMPA